Home » , » Makinat 3 (2017) Dubluar ne shqip

Makinat 3 (2017) Dubluar ne shqip
Përshkrimi

 I sfiduar nga një gjeneratë e re makinash për gara, Vetëtima Mekuin e gjen veten jashtë sportit që aq shumë e do. Duke shpresuar për t'u rikthyer, ai kërkon ndihmën e Kruz Ramirez, një mekanike e re që ka planet e veta për të fituar. I frymëzuar dhe me disa të papritura të reja, numri 95 i vë vetes qëllim që të tregojë se ende është makina më e shpejtë në botë.

 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com