Home » » Bebi Bos (2017) Dubluar ne shqip

Bebi Bos (2017) Dubluar ne shqip
Përshkrimi


 Jeta e një shtatë vjeçari kthehet përmbys kur në shtëpi vjen vëllai i tij i porsalindur, një bebe që vishet me kostum dhe me vete ka një valixhe biznesi. Por shumë shpejt ata duhet të lënë mënnjanë garën mes njëri-tjetrit dhe të bashkohen në një mision spiunazhi që përfshin rivalitetin midis bebeve dhe qenushave..

 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com