Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Tomi dhe Xheri Fabrika Fantastike e Qokollatave (2017) Dubluar ne shqip

Tomi dhe Xheri Fabrika Fantastike e Qokollatave (2017) Dubluar ne shqip
Pershkrim i shkurter:

Një ritregim i historisë klasike "Uilli Uonka dhe fabrika e çokollatave", ku Tomi dhe Xherri ndihmojnë Çarlin për të shtënë në dorë një biletë të artë. Pasi e shoqërojnë atë në fabrikën fantastike të çokollatave, ata përpiqen të ndalin planet djallëzore të një njeriu që kërkon të vjedhë sekretin e një prej ëmbëlsirave të Uilli Uonkës...


 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com