Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » LEPURUSHI PITER (2017) Dubluar ne shqip

LEPURUSHI PITER (2017) Dubluar ne shqip
Përshkrimi

 Lepurushi Piter dhe familja e tij më në fund marrin drejtimin e çifligut pas vdekjes së plakut Mekgregor, por u del një pegesë. Nipi i tij nga qyteti pretendon trashegiminë, kështu që ata bejne çmos që ta marrin serisht. Mekgregori i Ri nis të shoqërohet me fqinjën Bea për të mësuar dobësite e lepurushave, por nje lufte e ndezur shkaterron vilen e saj. Ata perpiqen t'i fitojne zemren Beas serisht, nderkohe që paqja vendoset në fund.
 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com