Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » NJE AVENTURE GJIGANTE Dubluar ne shqip

NJE AVENTURE GJIGANTE Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:
Trevis dhe motra e tij e vogel dergohen per pushime verore te gjysherit e tyre ne ferme. Nje biznesmen i pangopur po blen fshatin duke larguar banoret qe aty. Pasi Trevis ndiqet ne pyll nga njerezit e tij, ai pengohet ne nje porte magjike qe e con ne boten e fshehte te Polit.
 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com