Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Sferat e Dragoit Z Ringjallja Dubluar ne shqip

Sferat e Dragoit Z Ringjallja Dubluar ne shqip
Pershkrim i shkurter:


 Pas perendise se shkaterrimit, Berus vendos te mos shkaterroje Token dhe planeti i rikthehet paqes. Por Sorbet dhe Tagoma vendosin te risjellin lingjallin e tyre, Frizin, duke perdorur sferat e dragoit. Friza ktheht ne Toke per te filluar hakmarrjen e tij.

Click Ketu Sepse foto esht Fshir


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com