Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Pokemon Arceus krijuesi i botës Dubluar ne shqip

Pokemon Arceus krijuesi i botës Dubluar ne shqip

Pershkrim i shkurter:

Arceus, krijuesi i botës, vjen për të gjykuar mbi njerëzimin për vjedhjen e Jewel of Life, por Ash Ketchum dhe shokët e tij janë dërguar përsëri në kohë për të zbuluar dhe të ndryshojnë ngjarjet që çuan në hakmarrjen e Arceut.


 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com