Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Aventura Fluturuese e Tvitit Dubluar ne shqip

Aventura Fluturuese e Tvitit Dubluar ne shqip



Një tipar i animuar me gjatësi të plotë, me stilin e vogël të zogut të verdhë. Kur Col. Rimfire njofton në Looney Club besimin e tij se macet janë kafshët më inteligjente, Granny, duke shpresuar të mbledhë para të mjaftueshme për të shpëtuar një park aty pranë për fëmijë, bën një bast se Tweety saj mund të fluturojë nëpër botë për 80 ditë, pawprints e 80 macet në proces. Sylvester, ende duke shpresuar për të bërë Tweety rostiçeri i tij personal, është i zemëruar me mendimin e një mace tjetër që merr zogun e vogël në fillim dhe zotohet të ndjekë Tweety në mbarë botën dhe të kapë kanarin vetë.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com