Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » FINES DHE FERB NE NJE DIMENSION TJETER Dubluar ne shqip

FINES DHE FERB NE NJE DIMENSION TJETER Dubluar ne shqip
Pershkrim i shkurter:

 Frika me e madhe e Perit behet e vertete kur Fines dhe Ferb zbulojne qe ai ne fakt eshte agjenti sekret P, por kjo shnderohet ne asgje kur gjate nje udhetimi ne dimensionin tjeter te botes, Peri zbulon se Dr Dofenshmirtz eshte i lig dhe i suksesshem.Click Ketu Sepse foto esht Fshir 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com