Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » TRILI DHE LEGJENDA E BISHES LEGJENDARE Dubluar ne shqip

TRILI DHE LEGJENDA E BISHES LEGJENDARE Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:

Faun, zana argetuese beson se smund ta gjykosh nje liber nga kopertina, apo nje kafshe nga dhembet dhe keshtu behet mike me nje krijese misterioze te njohur si Bisha Legjendare. Trili dhe miqte e saj nuk jane te sigurt per kete krijese dhe elita e zanave vendosin ta kapin para se te shkaterroje shtepine e tyre. Faun duhet ti besoje zemres se saj dhe te mbeshtetet te vajzat nese do ta shpetoje Bishen Legjendare.
 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com