Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Lili Princesha Zane Dubluar ne shqip

Lili Princesha Zane Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:

Ne mbreterine e magjepsur te Pinkovias, Princesha Zane Lili, udheheq duke krijuar bukuri dhe vullnet te mire kudo qe shkon. Se shpejti ajo zbulon se jo te gjithe ne mbreteri jane te lumtur. Ata ankohen per rivalitetin destruktiv mes zanave. Me ndihmen e miqeve te saj Lili duhet te vendosi paqe ne mbreterine e saj.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com