Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » I PATHYESHMI NJERIU I HEKURT Dubluar ne shqip

I PATHYESHMI NJERIU I HEKURT Dubluar ne shqipPershkrim i shkurter:


 Kur perpjekjet e nje industrialist per te ngritur nje tempull te lashte Kinez, bejne qe ai te plagoset keqas dhe te kapet nga forcat armike, ai duhet te perdori idete e tij per nje armature revolucionare per te luftuar si hero.
 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com