Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Deshira e Uakos Dubluar ne shqip

Deshira e Uakos Dubluar ne shqip

Pershkrim i shkurter:

Vellezerit Uarner nisen ne kerkim te gjetjes se nje ylli qe bie per te ndihmuar Dotin me semundjen e saj. Fatkeqesisht dhe pjesa tjeter e qytetin, duke perfshire dhe mbretin e eger zbulon per yllin dhe ai do ta marri i pari qe te realizoje deshiren e tij. Kjo eshte nje gare kunder kohes dhe vellezerit duhet te arrijne atje te paret. 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com