Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Turbo Dubluar ne shqip

Turbo Dubluar ne shqipPershkrimi: Pas nje aksidenti qe i jep fuqine e super-shpejtesise, Turbo fillon nje udhetim te jashtezakonshem per te arritur te pamunduren: te konkurroje ne garen me te shpejte ne bote. Me ndihem e ekuipazhit te kerminjeve, ai vendos zemren dhe guasken per te provuar se asnje ender nuk eshte shume e madhe dhe asnje enderrimtar nuk eshte shume i vogel.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com