Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » TOPA BORE (2015) Dubluar ne shqip

TOPA BORE (2015) Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:

 Per tu zbavitur gjate pushimeve verore, femijet e nje fshati te vogel vendosin te bejne nje lufte me topa bore. Luka dhe Sofia, dy femije 11 vjec behen drejtues te dy skuadrave. Sofia dhe grupi i saj mbrojne nje fortese bore kunder skuadres se Lukes. Kush nga skuadrat fiton keshtjell ne fund te dimrit, eshte dhe skuadra fituese. 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com