Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Moana (2016) Dubluar ne shqip

Moana (2016) Dubluar ne shqipPershkrimi: Moana eshte nje udhetuese detare dhe vajza e vetme e drejtuesit te lundruesve. Kur peshkataret e ishullit nuk mund te peshkojne me asnje peshk dhe te mbjellat thahen, ajo meson qe Maui ka vjedhur zemren e perendeshes Fiti. E vetmja menyre per te sheruar ishullin eshte te beje Mauin ti ktheje zemren Fitis, keshtu qe Moana niset ne nje udhetim drejt Paqesorit.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com