Home » » Dele dhe Ujq (2016) Dubluar ne shqip

Dele dhe Ujq (2016) Dubluar ne shqip
Pershkrim i shkurter:

Ne nje vend te larget magjik, ne nje fshat piktoresk jetojne nje tufe delesh te lumtura. Por jeta e tyre e lire prishet kur nje tufe ujqish nderton nje kamp buze lugines. Sipas traditave te lashta, Magra, lideri i kampit qe do dali ne pension, kerkon qe pasuesi i tij te provoje qe eshte i afte te udheheqe duke mundur rivalet. I vetmi ujk qe del para eshte Grei. Per tu bere lider dhe per te fituar dashurine e Biankes, Grei shkon ne pyll ku zbulon nje kamp lepujsh, qe i japin nje porcion magjik. Grei e pi por kur kthehet ne kamp ve re eshte eshte transformuar ne nje dash. 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com