Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Alvin dhe ketrushat takohen me Frankenshtajnin Dubluar ne shqip

Alvin dhe ketrushat takohen me Frankenshtajnin Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:

 Ketrushat po punojne ne parkun e lojerave, ne nje shfaqje muzikore. Ata nuk e dine qe Frankenshtajn eshte ne nje vend te quajtur Keshtjella Frankenshtajn. Pasi Alvin nget nje autobuz si i cmendur, ata humbasin performancen e rradhes dhe ngecen ne park pas orarit te mbylljes. Aty fillon dhe aventura e tyre me Frankenshtajnin qe rikrioj nje perbindesh te vertete.   


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com