Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Trili dhe Zana Pirate Dubluar ne Shqip

Trili dhe Zana Pirate Dubluar ne ShqipShikoni filmin e plotë të Pirate Fairy (2014) Historia e Zanes Pirate: Kur një zan e keqkuptuar zanash që quhet Zarina vjedh Pluhurin Magjik, e cila është e rëndësishme për Pluhirin e Kaltert Magjik, dhe fluturon për të bashkuar forcat me piratët e Skull Rock, Tinker Bell dhe miqtë e saj zanash duhet të nisin aventurën e një Për ta kthyer atë në vendin e tij të ligjshëm. Megjithatë, në mes të ndjekjes së tyre të Zarinës, bota e Tink-it është kthyer me kokë poshtë. Ajo dhe shokët e saj zbulojnë se talentet e tyre përkatëse janë ndërruar dhe ata duhet të garojnë me kohën për të marrë Pluhirin e Kaltert Magjik dhe të kthehen në shtëpi për të shpëtuar Pluhurin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com