Home » » Në Shtëpi (2015) Dubluar ne shqip

Në Shtëpi (2015) Dubluar ne shqipKur Oh, një njeri që nuk përshtatet loveable nga një planet tjetër, tokat në tokë dhe e gjen veten në arrati nga populli i tij, ai formon një miqësi të pazakontë me një vajzë aventureske me emrin Tip i cili është në një kërkim për të vetën. Nëpërmjet një seri e aventurave komik me tip, Oh vjen për të kuptuar se të jesh i ndryshëm dhe duke e bërë gabime është e gjitha pjesë e qenies njerëzore. Dhe, ndërsa ai ndryshon planet e saj dhe ajo ndryshon botën e tij, ata zbulojnë kuptimin e vërtetë të shtëpisë fjalës

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com