Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Tomi dhe Xherri Dragoi i Humbur Dubluar ne shqip

Tomi dhe Xherri Dragoi i Humbur Dubluar ne shqip 

  Përshkrimi

 Personazhet tuaj të preferuar macja dhe miu janë kthyer me këngë, magji dhe trashanik në këtë përrallë të magjepsur me dy karikaturat bonus. Aventura fillon kur Tom dhe Jerry ndodhë me një vezë misterioze me ngjyra të ndezura. Ai nuk e di, kjo vezë ishte vjedhur nga një zjarr fryes dragua shumë të mëdha! Në kohë të shkurtër, baby Puffy çel nga vezë e tij dhe merr Tom si nënen e tij. Mama dragon zemëruar dëshiron fëmijën e saj mbrapa, por ajo nuk është e vetmja ... një magjistare e fuqishme e quajtur Drizelda kap dragon fëmijën për planet e veta te liga! Me ndihmën e aleatëve të fuqishëm dhe miqve të kafshëve, Tom dhe Jerry duhet të luftojë dhëmb dhe thua për të ndaluar dhe për tja marrë magjistares dragoin fëmijën përsëri te nëna e saj. Veprimi merr fluturimin në një fund kulmore të mbushur me fuqinë, magji, dhe kaosi kartonave natyrisht!Add caption
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com