Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Skubi Du Dhe Perbindeshi i Henes Dubluar ne shqip

Skubi Du Dhe Perbindeshi i Henes Dubluar ne shqipPërshkrimi

 Kjo është një hap gjigand për qen-lloj si Scooby-Doo dhe shpërthimit Gang off për një epike, aventurë tjetër bote në këtë film të gjitha-re origjinal! Pas fitores 5 vende e kaluar në një llotari, Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne dhe Velma janë jashtë në hapësirë ​​në anije markë miliarderit Sly Baron-së së re, tinëzar Star One. Kjo është e gjitha gravitetit pa fun derisa një i huaj misterioze fillon shkatërrimin e anijes! Si anija prishet, ekuipazhi është i detyruar të tokës në bazë të Sly Baron-së ... në anën e errët të hënës! Do banda zbulohej këtë mister huaj? Do Scooby-Doo dhe Shaggy gjetur snacks në hënë? Fred do të ndonjëherë të marrin përkrenaren e tij hapësirë ​​off ?! Udhëtim në kufijtë e jashtëm me Scooby-Doo për të gjetur jashtë!

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com