Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Despicable Me 2 Dubluar ne shqip

Despicable Me 2 Dubluar ne shqip
Përshkrimi

 Duke vënë të kaluarën e tij për një krim famëkeq, Gru përpiqet të bëhet një baba i mirë i tre vajzave të tij: Margo, Edith dhe Agnes. Vështirë bën ai vendos të dalin në pension, një organizatë ndërkombëtare penalisht del. Ai me ndihmën e partnerit të tij Lucy, ai shkon në një aventurë tërheqëse.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com