Home » » Princesha Mjellm 2 Dubluar ne shqip

Princesha Mjellm 2 Dubluar ne shqip

<


Çifti Odette mbretëror dhe Derek përballen edhe një magjistari i keq, këtë herë një grua me emrin Zelda. Lusting për thesarin e Arteve ndaluara, të cilat do të japin pushtetin e saj absolut, Zelda rrëmben Odette si shpërblim. Derek dhe disa miq të kafshëve të shkojnë jashtë për të shpëtuar Odette


.


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com