Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Njeriu i Padukshem Veshet kane sy Dubluar ne shqip

Njeriu i Padukshem Veshet kane sy Dubluar ne shqip
Historia vërtitet rreth Alan Crystal, një gjeni por adoleshent pamatur i cili është kthyer në mënyrë të përhershme të padukshme, kur një eksperiment shkon shtrembër. Si me të gjitha tregimet mira super-hero kjo shqyrton çështjet që lidhen me një jetë të dyfishtë dhe mbajtjen miqtë dhe sekretet larg. Ai gjithashtu gjen veten një ndëshkim i drejtë.


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com