Home » » Poni i vogël - ep 2 Dubluar ne shqip

Poni i vogël - ep 2 Dubluar ne shqip
Pasi kishte mësuar se miqtë e saj , si dhe vetë , janë Elementet magjike e Harmonisë , zellshëm njëbrirësh Twilight Sparkle është dërguar me mentorin e saj, Princesha Celestia , të Ponyville për të studiuar magjinë e miqësisë me ndihmë nga miqtë e saj Për më shum shiko filmin. 
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com