Home » » Njeriu i Padukshem Nje maske Per Te dy Dubluar ne shqip

Njeriu i Padukshem Nje maske Per Te dy Dubluar ne shqipHistoria vërtitet rreth Alan Crystal, një gjeni por adoleshent pamatur i cili është kthyer në mënyrë të përhershme të padukshme, kur një eksperiment shkon shtrembër. Si me të gjitha tregimet mira super-hero kjo shqyrton çështjet që lidhen me një jetë të dyfishtë dhe mbajtjen miqtë dhe sekretet larg. Ai gjithashtu gjen veten një ndëshkim i drejtë.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com