Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » ARRATISJA E LEPURIT Dubluar ne shqip

ARRATISJA E LEPURIT Dubluar ne shqip


Pershkrim i shkurter:

 Lola Bani eshte nje shitese parfumesh qe ka persosur parfumin e saj ne saje te futjes se nje luleje te ralle te siguruar nga pronari i saj Spidi Gonzales, te cilin e kerkon dhe ushtria. Lola takon Bags Banin qe kerkon vetem te kete vemendje. Papritmas ai dhe Lola perfundojne ne listen e me te kerkuarve te FBI-se. Ajo qe Lola dhe Bagsi nuk dine eshte qe lulja ne parfum i kthen njerezit ne te padukshem. 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com