Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Kirbi dhe Përbindshi i ndarjes Dubluar ne shqip

Kirbi dhe Përbindshi i ndarjes Dubluar ne shqip
Kirby Rrëzohet mbi Planet Popstar dhe të miqësohet me fshatarët që jetojnë In Cappytown . Për fat të keq , Mbreti Dedede , sundimtari lakmitar dhe Escargon , ndihmësi i tij , nuk janë të kënaqur me atë dhe të bëjë çdo gjë që ata mund të përzënë atë jashtë .


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com