Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Elf Dubluar ne shqip

Elf Dubluar ne shqip


Përshkrimi


Një ditë Krishtlindje, gjatë një ndalese në një jetimore, një djalë i mitur me emrin Buddy, i mahnitur nga pamja e një arush pellushi, futet në thesin e dhuratave të Santa Klaus-it, ndërsa ai është duke shpërndarë lodra në jetimore në prag të Krishtlindjeve. Santa Klausi pa e ditur e merr fëmijën në Polin e Veriut, dhe vullnetarët Elf e rritin atë Për më shum shiko filmin.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com