Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Libri i Xhungles 2 Dubluar ne shqip

Libri i Xhungles 2 Dubluar ne shqipMogli është duke jetuar në Fshat me Shantin vajzën që e ka joshur atë, me vëllain i tij Ranjan, dhe prindërit e tyre. Megjithatë, Mogli dëshiron të kthehet përsëri ne xhungel, dhe pasi ka çuar dhe fëmijët e tjerë të fshatit në xhungël, ai dënohet nga babai i tij për arsyense u përpoq ti çojë ata në rrezik Për më shum shiko filmin.


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com