Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Bijte e shiut Dubluar ne shqip

Bijte e shiut Dubluar ne shqip

Përshkrimi


Pyross dhe Hydross kishin qen per shum koh ne luft mes vete . Pyross, që adhurojnë diellin, ujë sjell vetëm vdekje dhe shkreti, ndërsa Hydross duhet gjithmonë të qëndrojnë të mbrojtura nga të nxehtit Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com