Home » » Arturi dhe të Padukshmit Dubluar ne shqip

Arturi dhe të Padukshmit Dubluar ne shqip

Përshkrimi

Arturi, një djalë dhjetëvjeçar, në një përpjekje për të shpëtuar shtëpinë e gjyshit të tij nga prishja, shkon për të kërkuar një thesar shumë të çmuar, i cili është fshehur nga vetë gjyshi i tij në vendin ku jetojnë Minimoys, një popull i përmasave mikroskopike të cilët jetojnë në harmoni me natyrën Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com