Home » , » Tomi dhe Xherri Takojn sherlok holms Dubluar ne shqip

Tomi dhe Xherri Takojn sherlok holms Dubluar ne shqip

Mis i Kuq është duke u shantazhuar. Kur ajo e pyet Sherlock Holmes për ndihmë, ai lidh rastin e saj në një seri të vjedhjeve xhevahir dhe i thotë asistenti i tij Jerry miun për të punuar me shokun e ti Tom Cat për kohëzgjatjen e këtij rast Për më shum shiko filmin.


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com