Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Rrefenje Peshkaqeni Dubluar ne shqip

Rrefenje Peshkaqeni Dubluar ne shqip
Një pastrues balenash i quajtur Oskar ëndëron rreth të qenit i pasur dhe i famshëm, ndërsa është duke punuar si një pastrues gjuhësh në një lavazh balenash, një punë në të cilën ai është duke ndjekur gjurmët e të atit Për më shum shiko filmin .
Photo of Milford Sound in New Zealand!
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com