Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Djali Peshkaqen dhe Vajza Llave Dubluar ne shqip

Djali Peshkaqen dhe Vajza Llave Dubluar ne shqip


Maks është një fëmijë i vetmuar i cili krijon një botë imagjinare, ku të gjithë në imagjinatën e tij dhe ëndrrat vijnë në jetë. Ai krijon dy karaktere; Djali Peshkaqen, një djalë i ri i cili u shpëtua nga peshkaqenët pas humbjes së babait të tij në det dhe Vajza Llavë e cila mund të prodhojë zjarr dhe llava Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com