Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Big hero 6 (6 heronjte) Dubluar ne shqip

Big hero 6 (6 heronjte) Dubluar ne shqip


Pas vdekjes së vëllait të tij, Hiros i ngelet vetëm një robot si kujtim. Gjatë aventurave për të kapur një keqbërës që i kishte vjedhur një shpikje, mes tij dhe robotit do të krijohet një miqësi e ngushtë Për më shum shiko filmin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com