Home » » Filmi i bletes Dubluar ne Shqip

Filmi i bletes Dubluar ne Shqip



Përshkrimi


Berri B. Benson, një bletë sapo u diplomua nga kolegji. Në një udhëtim të veçantë jashtë zgjuas, Vanessa i shpëton jetën Berrit. Në një luleshite në New York City, ajo zbulon njerëzit që faktikisht hanë mjaltin, dhe më pas vendos ti padisë ata Për më shum shiko filmin.








 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com