Home » » Bernardi dhe Bianka ne Australi Dubluar ne shqip

Bernardi dhe Bianka ne Australi Dubluar ne shqip
Në Australi, një djalë i ri i quajtur Cody shpëton dhe miqësohet me një shqiponjë të rralla të artë të quajtur Marahute, e cila i tregon atij folenë e saj dhe vezët Për më shum shiko filmin.
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com