Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Filmi i Madh i Derrkucit te Vogel Dubluar ne shqip

Filmi i Madh i Derrkucit te Vogel Dubluar ne shqip

Eeyore, lepuri, Tigri dhe Puh janë duke punuar mbi një plan për të marrë mjaltin nga një zgjua. Kjo përfshin transferimin e bletëve në një koshere të re duke i bindur ato se Eeyore është një bletë. Derkuci përpjiqet të ndihmojë, por efektivisht ai është tepër i vogël për të ndihmuar Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com