Home » » Alvin dhe Ketrushat dubluar ne shqip

Alvin dhe Ketrushat dubluar ne shqip
Një kompozitor me emrin Dave Seville gjen sukses të madh kur ai vjen me një treshe Ketrusha këngëtarë: Lideri i tyre çapkën, Alvin, i zgjuari Simon, dhe topolaku, Theodore Për më shum shiko filmin

Click Ketu Sepse foto esht Fshir

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com