Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Femijet Spiune 2 dubluar ne shqip

Femijet Spiune 2 dubluar ne shqipOSS tani ka një seksion të plotë fëmijësh spiunë, nga të cilat Karmen Kortez dhe Xhuni Kortez janë bërë agjentë. Ata përballen me një konkurrencë shumë të vështirë të Geri dhe Gerti Gigles, fëmijët e agjentit të dyfishtë Donagon Gigles, të cilin Karmen dhe Xhuni ndihmoi për të shpëtuar në filmin e mëparshëm Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com