Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Hundemadhi Dubluar ne shqip

Hundemadhi Dubluar ne shqip
Filmi është një përshtatje e "përrallë zanash" shkruar nga Wilhelm Hauff. Jakobi, bir i një këpucari, refuzon të bëjë një favor për një shtrigë të keqe. Në shenjë hakmarrjeje, ajo merr larg shtatë vjet të jetës së tij dhe e kthen atë në një xhuxh të shëmtuar. Në të njëjtën kohë vajza e Mbretit Greta është kthyer në një patë nga magjistarja e njëjtë Për më shum shiko filmin
 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com