Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Kung Fu Panda 2 dubluar ne shqip

Kung Fu Panda 2 dubluar ne shqip

Po dhe miqtë e tij luftojnë për të ndaluar një Pallua keqbërës i cili do të shkatërojë Kinën me një armë vdekjeprurëse të re, por së pari luftëtari dragua duhet të përballet me të kaluarën e tij Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com