Home » » Oliveri dhe Shoket dubluar ne shqip

Oliveri dhe Shoket dubluar ne shqip
Filmi është vendosur në 1980 në New York City. Një kotele endacake me emrin Oliver bashkë me shokët e tij endacakë enden nëpër rrugë vetëm Për më shum shiko filmin

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com