Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » , » Nje Histori Krishtlindjesh Dubluar ne shqip

Nje Histori Krishtlindjesh Dubluar ne shqip

Në 1843, Ebenezer Scrooge, një huadhënës i keq dhe dorështrënguar jeton në një shtëpi në Londër ai përbuz çdo gjë që mishëron gëzimin dhe frymën e Krishtlindjeve Për më shum shiko filmin .

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com