Home » » Femijet Spiune dubluar ne shqip

Femijet Spiune dubluar ne shqipKarmen Kortez dhe vëllai i saj më i vogël Xhuni Kortez jetojnë me prindërit e tyre, Gregorio dhe Ingrid, të cilët besojnë se janë të mërzitshëm, duke mos ditur se prindërit e tyre janë në të vërtetë spiunë ndërkombëtarë, që punojnë për një organizatë të quajtur OSS (Organizata e Super spiunëve). Fillimisht, Gregorio dhe Ingrid ishin armiq të cilët ishin caktuar për të eliminuar njëri-tjetrin, por përfunduan duke rënë në dashuri dhe më vonë u martuan Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com