Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Aladini dhe Mbreti i Hajduteve dubluar ne shqip

Aladini dhe Mbreti i Hajduteve dubluar ne shqip
Përshkrimi

Kohën e fundit, Aladdin është gati të martohet me Princeshën Jasmine . Pavarësisht nga prania dhe inkurajimi nga miqtë e tij Tapeti fluturues dhe Ebu, ai është i frikësuar dhe i shqetësuar Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com