Nos podrias regalar un like?

terrenoblogger.co
Home » » Sofia e Pare-Na Ishte Njëhere Nje Princeshe dubluar ne shqip

Sofia e Pare-Na Ishte Njëhere Nje Princeshe dubluar ne shqip

Sofia është një vajzë e vogël me sfond të një njeriu te thjeshtë, derisa nëna e saj te martohet me Mbretin dhe papritmas ajo ishte nje familje mbretërore Për më shum shiko filmin


 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com