Home » » Madagaskar 3 dubluar ne shqip

Madagaskar 3 dubluar ne shqip
Shumë ditë pasi pinguinët ju thanë lamtumirë, Aleks shikon një ëndër në lidhje me veten dhe miqtë e tij, ata janë ende të bllokuar në Afrikë dhe të gjithë janë të mplakur. Ai pastaj zgjohet nga ëndra dhe kafshët i bëjnë një surprizë për ditëlindjen e tij një model miniature prej balte të New York City Për më shum shiko filmin.

 
Support : Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u Mundsua nga ab-film.blogspot.com